• Top Stories

    Συσπείρωση της κυβέρνησης (προσπαθεί το Μαξίμου) πριν την τέλεια καταιγίδα


    Την επιρροή που μπορεί να έχουν οι αντιδράσεις της κοινωνίας στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας φοβάται πλέον το Μέγαρο Μαξίμου αφού όλα δείχνουν ότι τους 153 «γενναίους» βουλευτές που θα κληθούν να υπερψηφίσουν το νέο ασφαλιστικό και φιλολογικό νομοσχέδιο τους εγκαταλείπουν οι δυνάμεις τους .
    Προβληματισμός, μουρμούρες και μικροεντάσεις επικρατούν πλέον στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους ΑΝΕΛ ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν εις βάρος των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος από τους αγρότες.
    Το Μέγαρο Μαξίμου φοβάται ότι όσο περνάει ο καιρός οι εντάσεις θα κλιμακώνονται με αποτέλεσμα όταν φτάσει ο χρόνος της ψηφοφορίας πολύ βουλευτές να έχουν απολέσει τα κουράγια τους.

    tsipras
    Έτσι χθες από την πολιτική γραμματεία ο πρωθυπουργός έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τους βουλευτές του κόμματος του λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός στηρίζει την κυβέρνηση . «Ο ελληνικός λαός μας έδωσε καθαρή εντολή να υλοποιήσουμε τη συμφωνία κρατώντας απαρέγκλιτα τις κόκκινες γραμμές που αφορούν τη προστασία των αδύναμων, την προστασία των πολλών, είπε ο πρωθυπουργός .

    Διαβεβαίωσε ακόμα τους συνομιλητές του ότι θα ακολουθήσει αυτή την πολιτική για την οποία έχει δεσμευθεί απέναντι στους πολίτες αντιστεκόμενος σε οργανωμένα συμφέροντα, τόσο εκτός όσο και εντός της χώρας» . «Θα τα καταφέρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

    Για την κυβέρνηση ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «πήρε τρεις φορές, μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό» και αυτό πρόσθεσε, «σε κάποιους δεν αρέσει, αλλά δεν είναι αυτοί που μας νομιμοποιούν και μας στηρίζουν».



    ΣΧΟΛΙΑ