• Πολιτική

    Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις φωτιές: Ρίχνεται και ο στρατός στη μάχη

    • NewsRoom


    Σύσκεψη αναφορικά με τις φωτιές που μαίνονται σε βόρεια Εύβοια, Αρχαία Ολυμπία και Μεσσηνία, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Στη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε η περαιτέρω ενεργός συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόληψη και διαχείριση των πυρκαγιών.

    Ειδικότερες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν στις 12.00 από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

    Σε αυτή συμμετείχαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θόδωρος Λιβάνιος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

    Στην Ηλεία ο πρωθυπουργός

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της Ηλείας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου.

    Υπενθυμίζεται ότι στην Ηλεία, βρίσκονται από χθες και οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

    Στην περιοχή η φωτιά συνεχίζει να μαίνεται και μετά από εισήγηση των επικεφαλής των δυνάμεων πυρόσβεσης έγινε εκκένωση των χωριών Λατζόι και Λιναριά.

    Διαβάστε επίσης:

    Στην Εύβοια ο Αλέξης Τσίπρας

    Στην Ηλεία μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Πύρινος εφιάλτης σε Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία: Εκκενώθηκαν 15 χωριά, μήνυμα 112 για τις Κεχριές



    ΣΧΟΛΙΑ