• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: «Τζάμπα μάγκας» και «πολιτικός απατεώνας» ο Μητσοτάκης – Σκληρή απάντηση της ΝΔ

    ΣΥΡΙΖΑ


    Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από το Κιλκίς υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκης πως το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ όταν έρθει στην ελληνική Βουλή, προκάλεσε την αντίδραση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο καλεί τον αρχηγό της ΝΔ να δηλώσει πως δεν θα εφαρμόσει τη διεθνή συμφωνία που θα ψηφίσει η Βουλή (παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν ήδη νομικά αποτελέσματα, αφού θα έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή).

    «Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει- αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός- τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα».

    ΝΔ: Όλοι οι πολίτες γνωρίζουν τους δύο πολιτικούς απατεώνες της χώρας

    Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι οι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος».

    “Και οι δύο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές. Αν τολμούν ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Η κακή συμφωνία Τσίπρα παράγει ήδη αποτελέσματα – Θα την καταψηφίσουμε



    ΣΧΟΛΙΑ