ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσίπρας: Nα αναγνωρίσουμε άμεσα το παλαιστινιακό κράτος και να στηρίξουμε την επιβολή κυρώσεων στον Νετανιάχου
Επίθεση κατά της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτηρίζοντας την αποχώρηση της από εκδήλωση στη Βουλή την ώρα που μιλούσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας «Θεσμική απρέπεια, ένδειξη αλαζονείας και δημοκρατικού ελλείμματος».
«Η αποχώρηση της κ. Αδειλίνη από την εκδήλωση του Συμβουλίου της Ευρώπης, τη στιγμή που ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκονταν στο βήμα και ασκούσε κριτική για τη διαχείριση και τους χειρισμούς που οδηγούν σε συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, θα πρέπει να εκληφθεί όχι απλά σαν στιγμή αμηχανίας αλλά και ως θεσμική απρέπεια, ένδειξη αλαζονείας και δημοκρατικού ελλείμματος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. «Ιδιαίτερα όταν η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρίστατο σε μια εκδήλωση για τη δημοκρατία, βασικό συστατικό της οποίας είναι η κριτική στην εκάστοτε εξουσία|, προσθέτει.
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΕ ΑΕΚ: Επιστολή – κόλαφος προς την ΚΕΔ για την τιμωρία Σιδηρόπουλου – Σκληρή αντίδραση Ηλιόπουλου
Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην Αργολίδα – Διακινούσαν ναρκωτικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intracom Holdings για πώληση μετοχών AKTOR: Κλείνει ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο
- Heineken: Έκδοση ομολόγων ύψους 2 δισ. ευρώ για την εξαγορά της FIFCO
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προσελκύει Αμερικανούς επιχειρηματίες και επιδιώκει να αναπτύξει τη βιομηχανία κατασκευής μη επανδρωμένων αεροσκαφών
- Η Microsoft περιορίζει ορισμένες ισραηλινές χρήσεις λόγω κανόνων κατά της «μαζικής παρακολούθησης»
