• Πολιτική

    Ανησυχία Αλέξη Τσίπρα για την ένταση στο ΣΥΡΙΖΑ – Συνάντηση με Κασσελάκη

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης, Αλέξης Τσίπρας, ο νυν και ο πρώην

    Στέφανος Κασσελάκης, Αλέξης Τσίπρας


    Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, είχε ο διάδοχός του στην ηγεσία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Τετάρτης μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

    Λίγα 24ωρα μετά την θυελλώδη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον διάδοχό του στην ηγεσία του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

    Φαίνεται, ότι η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη και κυρίως η κριτική του στο “μαξιλάρι” των 37 δισ. που άφησε η κυβέρνηση Τσίπρα, έκαναν τον πρώην πρωθυπουργό να αλλάξει άποψη και να συναντηθεί μαζί του.

    Πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό ανέφεραν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις.

    Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο.

    Στη συνάντηση  ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

    Να σημειωθεί ότι πολλές συζητήσεις προκάλεσε και η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη το βράδυ της Δευτέρας την οποία προσπάθησε να υποβαθμίσει ο πρώην πρωθυπουργός, ωστόσο υπάρχουν πολλά σενάρια για τον λόγο για τον οποίο πραγματοποιήθηκε.

    Διαβάστε επίσης

    Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το στεφάνι μετά από 7 χρόνια

    Γιάννης Κούστας: Τα 80 εκατ. ευρώ σε μερίσματα, τα 10 νέα πλοία και η… αγωνία για τις Σπέτσες

    Δημήτρης Βίτσας: Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα του νέου κόμματος



    ΣΧΟΛΙΑ