• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Σε διαβούλευση την Τρίτη οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές με στόχο δημιουργία Κ.Ο.

    • NewsRoom
    Έφη Αχτσιόγλου

    Έφη Αχτσιόγλου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν «από τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη», όπως αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, θα έχουν, την Τρίτη στις 20:00, διαβούλευση «μπροστά στην ανάγκη συγκρότησης εναλλακτικού σχεδίου απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

    «Στόχος του συντονισμού τους», τονίζεται, «θα είναι η δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας που θα εκφράζει μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική πολιτική πρόταση». «Η συζήτηση του προΰπολογισμού των επόμενων ημερών θα δώσει την πρώτη ευκαιρία για μία μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, με ταυτόχρονη τεκμηρίωση αυτής της εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης», αναφέρεται.

    Με τον πρέσβη των ΗΠΑ συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργο Τσούνη, στην πρεσβευτική κατοικία το απόγευμα, σύμφωνα με κομματικές πηγές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συζήτησαν για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και τις διεθνείς εξελίξεις.

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε δείπνο στην Καστέλλα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Bloomberg: Οι Έλληνες εφοπλιστές αποφεύγουν τη Ρωσία μετά τα «ραβασάκια» του Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ

    Τσακαλώτος: Οι προοδευτικές δυνάμεις να συζητήσουμε για την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας

    Νάξος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι – Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες



    ΣΧΟΛΙΑ