ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού, σύμφωνα με την οποία «η κυβέρνησή του σχεδιάζει να νομιμοποιήσει τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια».
Ακολούθως υπενθυμίζει πως «όταν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο και το δικαίωμα τεκνοθεσίας, ένα χρόνο πριν, τον Ιούνιο του 2022, ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή».
Κλείνοντας δε, σημειώνει: «Περιμένουμε τώρα να δούμε, αν και πότε θα βρει η κυβέρνηση της ΝΔ ‘την κατάλληλη στιγμή’. Και δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε καθημερινά, μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για να γίνει άμεσα πράξη αυτό το αναγκαίο και αυτονόητο βήμα».
Διαβάστε επίσης:
Το Ναυτικό ΗΠΑ εμπόδισε ιρανικές δυνάμεις να καταλάβουν δύο τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν
Παπαστεργίου: Έχουμε πολλή δουλειά για να προχωρήσει ο ψηφιακός μετασχηματισμός
Γεωργιάδης για απόφαση ΣτΕ: «Συνταγματικός ο νόμος για τον ΕΦΚΑ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.