• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν είναι λαϊκό κόμμα αλλά κόμμα των Πάτσηδων

    ταμπέλα με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ σε κτήριο

    ΣΥΡΙΖΑ


    «Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα από την Ημαθία απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κοροϊδία και η εξαπάτηση των πολιτών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή ομιλία του πρωθυπουργού στην Ημαθία.

    Ειδικότερα αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «είχε το θράσος να πει ότι η κυβέρνησή του ασκεί φιλολαϊκή προοδευτική πολιτική, ενώ κάνει πλάτες στην αισχροκέρδεια. Ενώ έχει αφήσει τις εταιρείες ενέργειας, τα διυλιστήρια και τις τράπεζες να θησαυρίζουν με δισεκατομμύρια υπερκερδών και την ίδια ώρα δίνει στην κοινωνία, που έχει ρημάξει 15 μήνες, προεκλογικά φιλοδωρήματα των 0,70 ευρώ για αγορές τροφίμων». Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «είχε το θράσος να πει ότι η ΝΔ είναι λαϊκό κόμμα, ενώ η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη είναι το κόμμα της αισχροκέρδειας, της ρεμούλας και των Πάτσηδων».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι στο μόνο που μπορεί να συμφωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη είναι ότι «επί των ημερών του η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη», καθώς «όντως, το σκάνδαλο με τις παρακρατικές παρακολουθήσεις με εντολή Μητσοτάκη, έχει καταστήσει την Ελλάδα αρνητική πρωταγωνίστρια πανευρωπαϊκά».

    Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «οι μέρες που ο κ. Μητσοτάκης θα διευρύνει τις ανισότητες και την αδικία όμως τελειώνουν, με την ισχυρή λαϊκή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δικαιοσύνη παντού και προοδευτική κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή».

    Διαβάστε επίσης:

    Economist: Η Ελλάδα οικονομικός νικητής του 2022

    Δένδιας προς Τουρκία: «Θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

    Ένωση Δικαστών – Εισαγγελέων: Ανησυχία για την προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να εμπλέξει στην κόντρα τη Δικαιοσύνης

     



    ΣΧΟΛΙΑ