ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Και ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές για πρόεδρο της Κομισιόν, η πολιτική “φίλη” του Κ. Μητσοτάκη, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, απάντησε στην επιστολή σχετικά με τις τιμές των προϊόντων των πολυεθνικών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Τι απάντησε; Ότι η ΕΕ θα ερευνήσει το θέμα, θα συλλέξει στοιχεία, θα συνομιλήσει με τους ενδιαφερόμενους και θα εξετάσει πιθανά μέτρα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και τονίζει: «Μέχρι η ΕΕ να βρει άκρη με τα “θα” της και για το αν, ποιο και πόσο πρόβλημα υπάρχει με τις αθέμιτες πρακτικές των πολυεθνικών στην Ευρώπη, ας κοιτάξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να λάβει εδώ και τώρα τα αναγκαία μέτρα για την πάταξη της αισχροκέρδειας, και της εγχώριας και των πολυεθνικών».
«Γιατί μόνο στις δημοκρατίες-μπανανίες οι κυβερνήσεις τρέμουν τους ισχυρούς του χρήματος και τους υπηρετούν ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:
«Σε κάθε περίπτωση, με τυπικές απαντήσεις σε τυπικές επιστολές επικοινωνιακής έμπνευσης, η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται».
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Το υπουργείο Εξωτερικών επικρίνει την επίσκεψη Όρμπαν στη Μόσχα
Σολτς: Η συμφωνία για τον προϋπολογισμό προβλέπει ρεκόρ επενδύσεων χωρίς άρση του “φρένου χρέους”
ΑΑΔΕ: Αλλαγές έρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα στις ΔΟΥ Αττικής και Θεσσαλονίκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης: Ποιες είναι οι 15 λεωφορειακές γραμμές που θα ενισχυθούν τα δρομολόγια – Στόχος λεωφορείο κάθε 8 λεπτά στην 550
- Το αγροτικό σοκ και έκτακτη Κ.Ο., ποιους Ελληνες προσκάλεσε ο Τραμπ, τι έγινε στο Καπνεργοστάσιο και τι συμβαίνει με το Safe
- Μαριάννα Τσουρεκά: Μόνο η Luisa θα έφερνε τη La Double J
- Τι συζήτησε ο Αλέξανδρος Εξάρχου στο Λευκό Οίκο – Προς νέες συμφωνίες με Βουλγαρία, Ουγγαρία, Μολδαβία για το LNG