ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να κηρυχτεί αργία η ερχόμενη Δευτέρα λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις πηγές της ΝΔ που κάνουν λόγο για γραφικότητα και λαϊκισμό, με πηγές της Κουμουνδούρου να κάνουν λόγο για ανικανότητα και αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα χθες ο Αλέξης Τσίπρας είχε προτείνει να κηρυχθεί αργία η ερχομενη Δευτέρα λόγω καύσωνα.
«Ευχόμαστε την επόμενη εβδομάδα να μην χρειαστεί για μια ακόμη φορά να επαναλάβουμε τα ίδια για τον ερασιτεχνισμό και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί ένα προαναγγελθέν καιρικό φαινόμενο», τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Γιατί την τελευταία φορά, δε πήραν απλά κάτω από τη βάση αλλά έδωσαν λευκή κόλλα, αφού «κατάφεραν» να αφήσουν χωρίς ρεύμα μέσα στο χιονιά σχεδόν για μια εβδομάδα τα μισά τα βόρεια προάστια», επισημαίνουν οι ίδιες κομματικές πήγες και καταλήγουν:
«Ωστόσο, ειλικρινά δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε αν το μεγαλύτερο πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη είναι η ανικανότητα ή η αλαζονεία που τον οδηγεί να μην ακούει κανέναν, ακόμη και τους ειδικούς, όταν αυτοί εγκαίρως του κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για την πολιτική προστασία».
Διαβάστε επίσης:
Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Το Grok του Έλον Μασκ συνεχίζει να παράγει μη συναινετικό σεξουαλικό περιεχόμενο, παρά τους περιορισμούς
- Μαριέττα Χρουσαλά: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 27 Φεβρουαρίου η παράταση εργασιών
- Pfizer: Κέρδη πάνω από τις εκτιμήσεις στο 4ο τρίμηνο χάρη στα παλαιότερα φάρμακα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.