• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογή Τσίπρα: Ο Καρτερός βρίζει τον Ανδρουλάκη και ο Πολάκης κάνει έκκληση για συμμετοχή

    • NewsRoom
    Θανάσης Καρτερός – Αλέξης Τσίπρας

    Θανάσης Καρτερός – Αλέξης Τσίπρας


    To άγχος που πρόσθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών για την εκ νέου ανάδειξη του Αλέξη Τσίπρα στην Αρχηγία η συμμετοχή 180.000 μελών του ΠΑΣΟΚ στη διαδικασία για την αλλαγή ονομασίας του κόμματος, είναι η αιτία της επιστράτευσης των δύο ακραίων προπαγανδιστών της «Προεδρικής φρουράς», Θανάση Καρτερού και Παύλου Πολάκη.

    Ο πρώτος επιτέθηκε προσωπικά στο Νίκο Ανδρουλάκη με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και ο δεύτερος σε ρόλο τελάλη καλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να κινητοποιηθούν για να είναι μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων στις εσωκομματικές εκλογές.

    Ο Καρτερός, σε άρθρο του στην «Αυγή» με τίτλο «Αμορτισέρ Ανδρουλάκης», επιχειρεί να διακωμωδήσει τη δημοκρατική ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ, τα βάζει με τα… ΜΜΕ που στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη, αφήνει σκαιούς υπαινιγμούς και απειλεί εμμέσως ότι η αντίστοιχη ψηφοφορία στον ΣΥΡΙΖΑ (για την εκλογή του μοναδικού υποψηφίου Αλέξη Τσίπρα) θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή.

    Ο Καρτερός δεν διστάζει, μάλιστα, να επιτεθεί με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «χρήσιμο ηλίθιο» και «αμορτισέρ» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Αποκαλύπτει, έτσι, εμμέσως, τους φόβους που επικρατούν στην Κουμουνδούρου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δεχθεί μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της «προοδευτικής διακυβέρνησης», φόβοι που αιτιολογούν τις επιθέσεις εναντίον της δημοκρατικής παράταξης του Κεντρώου χώρου και του αρχηγού της.

    Ο Πολάκης, απηύθυνε έκκληση μέσω facebook, o κάθε ένας ψηφοφόρος να φέρει άλλους πέντε (5) για να ψηφίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ….

    Δείτε την ανάρτηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Είμαστε με τη Δύση – Η αμυντική συμφωνία ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

    Στο Μαξίμου ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ