• Πολιτική

    Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά απαντούν για την τροπολογία Καιρίδη

    • NewsRoom
    Αντώνης Σαμαράς

    Αντώνης Σαμαράς


    Με δελτίο Τύπου συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, επιβεβαιώνεται ξανά από την πλευρά τους, ότι ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει σταθερός στην θέση για την τροπολογία Δημήτρη Καιρίδη, που αφορά την τρίχρονη άδεια παραμονής παρανόμων μεταναστών.

    Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά, απαντούν με δηλώσεις που είχε κάνει πριν από τρεις μήνες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

    Το δελτίο Τύπου

    Σε σχέση με το περιεχόμενο της τροπολογίας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ανέφεραν: «Αντί οιουδήποτε άλλου σχολίου, παρατίθεται, επί λέξει, η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στους πολιτικούς συντάκτες, πριν από τρείς μήνες, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023:

    “Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (δημοσιογράφος): Το ερώτημά μου αφορά τις ελληνοποιήσεις μεταναστών. Υπήρξε μια σύγχυση με κάποιες δηλώσεις που έκανε ο κ. Καιρίδης. Τι ισχύει; Το διαψεύσατε, από ό,τι είδα χθες. Θα ήθελα και εδώ μια επίσημη απάντηση. Και δεύτερον, αν εξακολουθεί ο κ. Καιρίδης να έχει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

    Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Ευχαριστώ για το ερώτημα. Να το πούμε και από την επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση της κυβέρνησης για ελληνοποιήσεις ή νομιμοποιήσεις.

    Γιατί υπήρξε και μια παρανόηση πάλι, ελπίζω όχι κακοπροαίρετη, από κάποια ΜΜΕ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, κανένα τέτοιο σχέδιο και κανένας τέτοιος ευρύτερος σχεδιασμός από την κυβέρνηση”».

    Διαβάστε επίσης: 

    Έντονη αντίδραση Σαμαρά: Λάθος η τροπολογία για τους παράτυπους μετανάστες – Να αποσυρθεί

    Άδωνις Γεωργιάδης: Τι απαντά για την τροπολογία για τους παράτυπους μετανάστες (video)

    Καιρίδης: Δεν αποσύρεται η τροπολογία για την άδεια παραμονής σε μετανάστες με νόμιμη εργασία – Τι απάντησε στον Αντώνη Σαμαρά



    ΣΧΟΛΙΑ