• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Συνελήφθη 65χρονος γιατρός για φακελάκι 400 ευρώ – Βρέθηκαν πάνω του άλλοι τρεις φάκελοι!

    • NewsRoom


    Στη σύλληψη ενός 65χρονου γιατρού προέβη την Πέμπτη η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο γιατρός, που εργαζόταν σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, κατηγορείται για δωροληψία, καθώς η αστυνομία τον παγίδεψε την ώρα που δεχόταν φακελάκι από 35χρονη ασθενή.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 35χρονης στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σύμφωνα με την οποία ο 65χρονος απαίτησε από την ίδια το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ για χειρουργική επέμβαση, στην οποία θα προέβαινε.

    Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στην 35χρονη, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα, στο γραφείο του 65χρονου, του το παρέδωσε μέσα σε επιστολικό φάκελο.

    Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων επενέβησαν και συνέλαβαν τον 65χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω επιστολικός φάκελος με προσημειωμένο χρηματικό ποσό, 150 ευρώ, καθώς και τρεις επιπλέον επιστολικοί φάκελοι που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ.

    Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ διερευνάται η προέλευση των κατασχεθέντων χρηματικών ποσών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πανεπιστημιακός γιατρός στο «Παπαγεωργίου» συνελήφθη γιατί ζήτησε φακελάκι από έγκυο



    ΣΧΟΛΙΑ