• Πολιτική

    Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Απειλές Πολάκη κατά εσωκομματικής αντιπολίτευσης: «Μετά το σημερινό «στήσιμο», ανοχή τέλος»

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Μπορεί τα πνεύματα να ηρέμησαν στην αρένα του Τάε Κβον Ντο μετά τις παρεμβάσεις Τσακαλώτου και Τσίπρα προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα έντασης που είχε επικρατήσει λίγο πριν για το καταστατικό, ο Πολάκης όμως με ανάρτησή του δίνει συνέχεια.

    Χωρίς να την κατονομάζει, κατηγορεί ουσιαστικά την «Ομπρέλα» (Τσακαλώτος, Φίλης, Βούτσης, Σκουρλέτης κά) ότι έστησε την σύγκρουση για το καταστατικό με στόχο να «κοντύνει» την επιτυχία του Συνεδρίου και του Αλέξη Τσίπρα. «Θα προχωρήσουμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν  και θα παλέψουν πραγματικά για την ανατροπή του Μητσοτάκη», διαμηνύει.

    «Κάποιοι μάλλον δεν έβγαλαν τα συμπεράσματα τους από το χθεσινό αποτέλεσμα της κάλπης του συνεδρίου!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Πολάκης και συνεχίζει:

    «Θέλησαν, όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, να δώσουν τροφή σε όλα τα πετσο-ταϊσμένα ΜΜΕ της διαπλοκής για να ‘’κοντύνουν’’ την μεγάλη επιτυχία του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλεξη Τσίπρα! Δεν θα καταφέρουν τίποτα, εκτός από την ‘’δημοσιότητα’’ που θα τους εξασφαλίσουν τα πετσοταϊσμένα! Μετά το σημερινό ‘’στήσιμο’’, από μένα ‘’ανοχή’’ και ‘’ανωτερότητα’’!».

    Και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ψήφισε σήμερα δεσμεύσεις για την κυβέρνηση του την επόμενη φορά και στις 15 Μάϊου θα εκλέξει πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που θα παλέψουν πραγματικά να ρίξουν τον Μητσοτάκη σύντομα και να υλοποιήσουν αυτές τις αποφάσεις – δεσμεύσεις. Θα προχωρήσουμε ενωμένοι με αυτούς που θέλουν και μπορούν και τη δύναμη των μελών μας και του λαού».

    Διαβάστε επίσης

    Νέα ένταση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Έντονος διάλογος μεταξύ Τσίπρα, Σκουρλέτη, Τσακαλώτου

    Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας: «Υπάρχει εναλλακτική στον κατήφορο – Αλλάζουμε για να αλλάξουμε την χώρα»



    ΣΧΟΛΙΑ