ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ζήτημα του ελληνικού χρέους βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων του Washington Group με τη συμμετοχή της Κριστίν Λαγκάρντ, το οποίο λαμβάνει χώρα στον Καναδά, στο πλαίσιο της Συνόδου των υπουργών Οικονομικών των 7 ισχυρών χωρών του κόσμου.
Στόχος είναι η επίτευξη οριστικής συμφωνίας εντός του Ιουνίου, που θα καθορίσει και τη μετέπειτα στάση του ΔΝΤ απέναντι στο ελληνικό πρόγραμμα.
Μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής για το ζήτημα του ελληνικού χρέους αναζητούν οι θεσμοί της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ.
Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters, αν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι τη Δευτέρα, το Ταμείο πιθανότατα δεν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ή τώρα ή ποτέ: Τελεσίγραφο ΔΝΤ μέχρι τη Δευτέρα για το χρέος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Reuters: Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να υπάρξει συμφωνία Ευρωπαίων-ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Suddeutsche Zeitung: Διπλό «όχι» του Όλαφ Σολτς στο ΔΝΤ για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
- Σε αναστολή η παιδίατρος που απουσίαζε εν ώρα εφημερίας – Στην Πάτρα μεταφέρθηκε βρέφος 5 μηνών
- Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ: Γιατί ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας των δομών του στη Λάρισα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.