• Πολιτική

    Συνεχίζεται ο πόλεμος Καμμένου-Κοτζιά: «Ο προδότης της Μακεδονίας μου επιτίθεται ενώ αναρρώνω»

    Ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος


    Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά του τέως υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου το Σαββατοκύριακο.

    Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγορεί με βαρείς χαρακτηρισμούς τον Νίκο Κοτζιά, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, αναφέροντάς τον ως «προδότη της Μακεδονίας» και «Πήλιο Γούση του Αιγαίου». Μάλιστα απειλεί πως θα επανέλθει με νέες αποκαλύψεις κατά του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα μόλις επανέλθει  από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο στομάχι για πολύποδα.

    «Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά» έγραψε στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

    Thn αντίδραση του κ. Καμμένου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κοτζιά, σε συνέντευξή του στην Real News. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ο κ. Κοτζιάς «είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΠΡΑΤΤΩ: Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο εθνικός συκοφάντης Καμμένος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κοτζιάς πρότεινε στην Τουρκία να συμμετάσχει στο «ενεργειακό παιχνίδι της Μεσογείου»



    ΣΧΟΛΙΑ