ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζορτζ Τσούνης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς.
Ο κ. Τσούνης συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Παράλληλα, οι δυο άντρες επιβεβαίωσαν ότι οι σχέσεις Ελληνικής Δημοκρατίας και Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκονται στο καλύτερο σημείο.
Διαβάστε επίσης:
Πλεύση Ελευθερίας: Ζητά να γνωρίσει και… ληστές τραπεζών- Τι απαντά η Κωνσταντοπούλου
Κυριάκος Μητσοτάκης: 25 Ιουνίου ξεκινάνε όλα από την αρχή
──────────────────
Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: Η Τουρκία μετατρέπει την Άγκυρα σε «φρούριο» με 70.000 αστυνομικούς
- Μελέτη Κομισιόν: Πόσο ωφελούνται τα νοικοκυριά από τις παρεμβάσεις των αρχών ανταγωνισμού – Η εικόνα στην Ελλάδα
- PosoKanei: Τα apps δεν πολεμάνε την ακρίβεια, χρειάζεται κι ένας… Κουλούρης
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 22 έως 26 Ιουνίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.