ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ραντοσλάβ Σικόρσκι (Πολωνός ΥΠΕΞ): Υποστηρίζει μια κούρσα εξοπλισμών που θα επιτάχυνε την πτώση του Πούτιν
Με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, στο περιθώριο της έκτακτης συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.
«Κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκε η σημασία μείωσης των εντάσεων και εμπέδωσης κλίματος ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο, βάσει των κανόνων Διεθνούς Δικαίου και αρχής καλής γειτονίας.
Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί προσεχώς συνάντηση για συνομιλίες περί δραστηριοτήτων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρήστος Μπουκώρος: Παραιτούμαι για λόγους ευθιξίας, δεν θα επωμισθώ το βάρος όσων συμβαίνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- EKO Rally Acropolis 2025: Σε γνώριμα μονοπάτια
- Ξεπέρασε τους 40 °C η μέγιστη θερμοκρασία την Παρασκευή
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χαιρετίζει την εκπλήρωση των κριτηρίων ένταξης της Βουλγαρίας στην ευρωζώνη
