• Πολιτική

    Συνάντηση Ν. Παναγιωτόπουλου με τον Κύπριο υπουργό ‘Αμυνας Μ. Γεωργάλλα στην DEFEA 2023

    Νίκος Παναγιωτόπουλος

    Νίκος Παναγιωτόπουλος


    Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε, σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου, συνάντηση με τον υπουργό ‘Αμυνας της Κύπρου Μιχάλη Γιωργάλλα, στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης ‘Αμυνας και Ασφάλειας «DEFEA 2023», η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

    ‘Οπως ανακοινώθηκε, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διμερή αμυντική συνεργασία των δύο χωρών, καθώς και την κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Ο Ν. Παναγιωτόπουλος είχε επίσης συνάντηση με την αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Έκθεση, παρουσία του πρέσβη των ΗΑΕ στην Ελλάδα Σουλεϊμάν Χάμιντ Σάλεμ Αλμαζρούι, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης ανάμεσα στις δύο χώρες.

    Στη συνέχεια, ο Ν. Παναγιωτόπουλος, περιηγήθηκε σε περίπτερα, ελληνικών και ξένων εταιρειών παραγωγής αμυντικού υλικού και εξοπλισμών και συνομίλησε με εκπροσώπους τους. Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογίες και δυνατότητες, καθώς και την προοπτική προωθήσεως αμοιβαίως επωφελών συμφωνιών.

    Διαβάστε επίσης

    Δημοσκόπηση MARC: Στις 6,1 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

    ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει το ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα Σαμαρά



    ΣΧΟΛΙΑ