ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Χθες στο Ζάππειο ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, καταχειροκροτούμενος από τον κ. Μητσοτάκη και σύσσωμη τη ΝΔ, προέβη σε ένα ανατριχιαστικό ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σχολιάζει: «Τέτοια επιβράβευση του αντιευρωπαϊκού και ακροδεξιού λαϊκισμού από την ΝΔ δεν έχει προηγούμενο».
«Αναμένουμε από τον δήθεν φιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει έστω και τώρα τον κ. Σαμαρά» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:
«Αν δεν το κάνει, απλά θα επιβεβαιώσει αυτό που λέει πλέον όλη η Ευρώπη. Ότι ο Μητσοτάκης είναι συνώνυμο του Όρμπαν».
Διαβάστε επίσης
Επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΠΕ Τρικάλων και Μαγνησίας αύριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών και των ελαφρύνσεων το 2026 – Πότε θα δοθούν οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου
- Ζαχαράκη: Νέα μη κρατικά πανεπιστήμια στη χώρα το πρώτο δίμηνο του 2026 – Ενίσχυση των δημόσιων με €1,5 δισ.
- Οι ωραίοι στην Ευρωβουλή, η σβελτοσύνη του Ευάγγελου, ο Στέφανος στην απ΄έξω κι …εδώ είναι Μπαλκάνια
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή