ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζήτησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάσθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων καθώς και όσα συζήτησε ο κ. Τσίπρας με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα.
Η κ. Γεννηματά ζήτησε ξανά συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε συζητήσεις χωρίς να έχει επιβεβαιώσει την εθνική γραμμή, όπως είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Επανέλαβε ότι η διγλωσσία των ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση και επισήμανε ότι η λύση δε μπορεί να αφορά μόνο το όνομα αλλά και νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό.
Η συνάντηση ξεκίνησε στις 12.30 σε καλό κλίμα, με τη Φώφη Γεννηματά και τον Αλέξη Τσίπρα να μιλούν για τα παιδιά τους. Η συνάντησή τους κράτησε περίπου μια ώρα.
«Τα παιδιά μου είναι 20, 13 και 12 ετών. Μεγάλωσαν τώρα, παρακολουθούν τις εξελίξεις, ενδιαφέρονται, ρωτούν», είπε η κα. Γεννηματά στον πρωθυπουργό κατά τον διάλογό τους στις κάμερες.
«Εδώ παρακολουθούν τα δικά μου, σχεδόν, που είναι 7,5 ετών», σχολίασε ο κ. Τσίπρας απαντώντας στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.