• Πολιτική

    Συλλυπητήρια από τη ΝΔ στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου


    Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η Νέα Δημοκρατία στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ο οποίος έφυγε σήμερα Κυριακή από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών.

    Για την απώλεια του Π. Γιαννακόπουλου, το κόμμα της ΝΔ εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση:

    «Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμη και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια». Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της παράταξης για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

    Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παύλος Γιαννακόπουλος: Από ένα μικρό φαρμακείο στην αυτοκρατορία με τα 4 εργοστάσια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα βαρύτατη απώλεια για την οικογένεια Γιαννακόπουλου-Πέθανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ