• Πολιτική

    Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά

    • NewsRoom


    Ένας χρόνος πέρασε από την μέρα που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή. Ηταν 29 Μαΐου του 2017 όταν ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 99 ετών.

    Σήμερα, Σάββατο 26 Μαΐου, η οικογένειά του τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του, στη Μητρόπολη Χανίων παρουσία του αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου.

    Ήταν όλοι στα Χανιά για να τιμήσουν την μνήμη του Έλληνα πολιτικού που σφράγισε την πολιτική ζωή της χώρας. Τα  τέσσερα παιδιά του, τα εγγόνια του, συγγενείς φίλοι και πλήθος κόσμου. Στο μνημόσυνο μάλιστα, παραβρέθηκαν και πολλοί βουλευτές της ΝΔ που ήρθαν από την Αθήνα.

    Αμέσως μετά το μνημόσυνο στον ιερό ναό των Εισοδίων της θεοτόκου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μετέβησαν στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, όπου βρίσκεται ο τάφος του πρώην  πρωθυπουργού  δίπλα στην αγαπημένη του Μαρίκα.

    Μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ που ήρθαν από την Αθήνα ήταν οι Βασίλης Κικιλιας, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κουμουτσακος, Κωστής Χατζηδάκης, Φορτσακης, Κ. Τσιάρας, Μ. Κεφαλογιάννης, Νίκος Δένδιας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Όλγα Κεφαλογιάννη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης: «Πρέπει να εμπιστευτούμε τους Έλληνες και την κοινωνία»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Δεν ζητήσαμε ποτέ πιστοληπτική γραμμή – Τα τρία παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία



    ΣΧΟΛΙΑ