• Πολιτική

    Σφοδρή επίθεση της ΝΔ στον Καμμένο: «Επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού η δήλωσή του»

    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Άμεση απάντηση στα όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ έδωσε η Νέα Δημοκρατία η οποία χαρακτηρίζει ως επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού την πρόταση του αρχηγού των ΑΝΕΛ για επικύρωση της συμφωνίας από την πλειοψηφία 180 βουλευτών, αλλά χωρίς τη δική του θετική ψήφο.

    Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι «δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο», διαμηνύοντας ότι η ΝΔ δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία «για την οποία φέρουν ακέραιη την ευθύνη ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος».

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

    «Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού.

    Η ΝΔ εξυπακούεται ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος. Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας.

    Κατά τα λοιπά είναι αναγκαίο για τον τόπο, αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμμένος: Θέλει έγκριση της συμφωνίας με αυξημένη πλειοψηφία, καταγγέλλει σχέδιο εξαγοράς βουλευτών του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέμα δεδηλωμένης για την κυβέρνηση βάζει ο Πάνος Σγουρίδης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ατελείωτη οργή για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ: Πολίτες έστησαν «κρεμάλες» στις Σέρρες για τους βουλευτές (pics, video)



    ΣΧΟΛΙΑ