Πολιτική

Selfie με τον Αλέξη Τσίπρα: Σάλος με τις νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη

  • NewsRoom

Η selfie του Μανώλη Πετσίτη με τον Αλέξη Τσίπρα από την εκλογική βραδιά της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.


Απο το 2015 με την ανοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία όλα αλλάζουν για τους φίλους του κόμματος. Μέχρι το 2014 ο κ. Πετσίτης ήταν σερβιτόρος στο επάγγελμα, με πενιχρά εισοδήματα. Όμως, από το 2015, ο κ. Πετσίτης εκτοξεύει τις «μετοχές» του στην πολιτικη σκακιέρα  και μετατρέπεται μέσα σε μια νύχτα σε πολιτικό παράγοντα και σε συνομιλητή κορυφαίων επιχειρηματιών και καναλαρχών, και εμφανίζεται να είναι μισθωτός του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην εταιρεία Elfe. Σύμφωνα με το in.gr, ο Μανώλης Πετσίτης διήγε «καλή ζωή» τα τελευταία χρόνια:

«Ο άγνωστος στο ευρύ κοινό σερβιτόρος στο επάγγελμα που όμως κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά του όνειρα και να ζει μια αξιοζήλευτη ζωή. Με ωραίες γυναίκες, γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς, τραπέζια σε trendy μαγαζιά της αθηναϊκής νύχτας, πανάκριβα κρασιά και ουίσκι (για τα οποία δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σε σημείο… υπερβολής)».

Μέσα σε τρία χρόνια από τα 5.000 ευρώ έφτασε εισοδήματα 204.000

Ο Μανώλης Πετσίτης ήταν εκείνος που είχε πέσει μέσα. Μάλιστα, από εκείνη τη βραδιά κυκλοφορούν και φωτογραφία που δείχνουν τον Μανώλη Πετσίτη να πανηγυρίζει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Αλέκο Φλαμπουράρη και την Περιστέρα Μπαζιάνα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.  Έκτοτε οι μετοχές του εκτοξεύτηκαν.
Η selfie του Μανώλη Πετσίτη με τον Αλέξη Τσίπρα από την εκλογική βραδιά της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με το newsbomb, ο κ. Πετσίτης έγινε το alter ego του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά. Μέσα σε τρία χρόνια, από μισθωτός των 4.911,87 ευρώ ετησίως βρέθηκε να έχει ετήσια εισοδήματα ύψους 204.160 ευρώ και να συνεργάζεται με επιχειρηματίες όπως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο κ. Καλογρίτσας.

Οπως αποκάλυψε το newsbomb.gr ο Μανώλης Πετσίτης εκπροσωπούσε στην Ελλάδα, Κύπριους δικηγόρους, που είναι ακόμη και σήμερα οι διαχειριστές «αμαρτωλών» offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ενώ Τα Νέα αποκάλυψαν τη σχέση του Μανώλη Πετσίτη με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, συνταξιδιώτη του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα.

Νέα στοιχεία για το golden boy του Μαξίμου φέρνουν οι κυριακάτικες εφημερίδες