• Πολιτική

    Χάος στους δρόμους της Αθήνας από αντιφασιστική πορεία και από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

    • NewsRoom


    Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας η αντιφασιστική διεθνιστική συγκέντρωση που πραγματοποιούν αντιεξουσιαστές και αριστερές συλλογικότητες, ως διαμαρτυρία στην συγκέντρωση που πραγματοποιεί, την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή για την επέτειο των Ιμίων.

    Παράλληλα, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της αναρχοσυνδικαλιστικής πρωτοβουλίας ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ, της ΕΕΚ και άλλων αντιεξουσιαστικών και αριστερών οργανώσεων διαμαρτύρονται ενάντια «σε κάθε μορφή εθνικισμού και πατριωτισμού που έχει δημιουργηθεί τελευταία με το θέμα της ονομασίας του Κράτους των Σκοπίων».

    Οι διαδηλωτές των αντιφασιστικών και αριστερών συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν στην Ρηγίλλης και κατευθύνθηκαν μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας προς την Μεσογείων και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου είναι συγκεντρωμένοι τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος.

    Αυτήν την στιγμή είναι κλειστή μέρος της Βασιλίσσης Σοφίας και της Μεσογείων. Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την διατήρηση της τάξης ενώ συχνά πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ