• What's happening

    Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Απεργία ΑΔΕΔΥ, δεμένα τα πλοία, προσωπικό ασφαλείας στα νοσοκομεία

    • NewsRoom
    apergia


    Για μία ακόμη ημέρα θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, ενώ απεργίες έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις δομές υγείας, η ΑΔΕΔΥ αλλά και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

    Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα παραμείνει ακινητοποιημένος από τις 21.00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας.

    Όσον αφορά τις επόμενες ημέρες, έχουν προγραμματιστεί οι εξής στάσεις εργασίας:

    Σάββατο (26/11/2016): Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 21:00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

    Δευτέρα (28/11/2016): Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 π.μ.

    Τετάρτη (30/11/2016): Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 16.00 μ.μ

    Παρασκευή (02/12/2016): Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος από τις 21.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας

    Υπενθυμίζουμε ότι για σήμερα Πέμπτη 24/11 έχει προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ 24ωρη γενική απεργία. Η ΑΔΕΔΥ, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της 24ωρης Γενικής Απεργίας που έχει προκηρύξει για σήμερα. Το ΠΑΜΕ με τη σειρά του θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 10:30 το πρωί με αίτημα την απόσυρση του “αντιδραστικού σχεδίου νόμου για την κινητικότητα και την αξιολόγηση” στο Δημόσιο.

    Δεμένα τα πλοία

    Επίσης δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), ζητώντας τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων.

    Απεργία στις δομές Υγείας

    Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα, τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ και οι προνοιακές δομές, λόγω της συμμετοχής γιατρών και εργαζομένων στις δημόσιες δομές Υγείας στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ. Συμμετοχή στην απεργία έχει δηλώσει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ενώ προγραμματίζει και παναττική στάση εργασίας στις 14 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 10:00.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Black Friday: Και η Liana Vourakis στο χορό των εκπτώσεων – Ολόκληρη η λίστα των καταστημάτων(upd)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Καραμούζης: Μόνο εμείς μπορούμε να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιταλία: “Πες όχι στο δημοψήφισμα και κέρδισε δωρεάν live sex show”



    ΣΧΟΛΙΑ