• Πολιτική

    Σε αναζήτηση ονόματος του νέου καναλιού το επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη

    • NewsRoom
    Βαγγέλης Μαρινάκης ναυτιλία

    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής Capital Maritime


    Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει η διαδικασία οργάνωσης και στελέχωσης του νέου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον τελευταίο καιρό, ο επιχειρηματίας σε συνεργασία με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας του Εύη Κουτσαυτάκη, έχει συζητήσει με αρκετά πρόσωπα του χώρου της τηλεόρασης ενώ όπως είναι γνωστό έχει ήδη προχωρήσει και σε ορισμένες προσλήψεις που θα στελεχώσουν καίριες θέσεις του καναλιού.

    Ένα ζήτημα που απασχολεί ωστόσο, τόσο τον ίδιο όσο και τους συμβούλους του, είναι το νέο όνομα του καναλιού, γύρω από το οποίο υπάρχουν πολλά σενάρια και πραγματοποιούνται πολλές συζητήσεις, καθώς όπως είναι γνωστό το όνομα είναι αυτό που θα καθορίσει τη φιλοσοφία του νέου καναλιού.

    Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν, ότι ο εφοπλιστής δεν θα κινηθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς έχει ήδη κάνει κινήσεις για να φέρει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό από τις ΗΠΑ.

    Υπενθυμίζεται δε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη δείξει τη δύναμή του, ειδικά δε με την τελευταία του κίνηση όπου η εταιρεία συμφερόντων του, η «Alter Ego ΜΜΕ ΑΕ», το μεσημέρι της Δευτέρας απέστειλε επιστολή προς την διοίκηση της Super League και τον πρόεδρο της, κ. Γιώργο Στράτο, ζητώντας άμεση συνάντηση ώστε να κατατεθεί πρόταση χορηγίας – ονοματοδοσίας του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη κίνηση έχει προκαλέσει αναστάτωση καθώς η Super League έχει ήδη κάνει κινήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα της χορηγίας με τον ΟΠΑΠ.

    Ο κ. Γιώργος Στράτης,  πρόεδρος της Super League, απαντώντας απέστειλε στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και στον ΟΠΑΠ επιστολές όπου ζητά και από τις δύο εταιρείες να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε σφραγισμένους φακέλους μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Οι φάκελοι θα αποσφραγισθούν την Παρασκευή στις 12:00 μ.μ. ενώπιον της διοίκησης και των ΠΑΕ – μελών της Super League.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρινάκης-Χατζηνικολάου: συζητούν (τα βρίσκουν) αλλά περιμένουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα “κάγκελα” οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Βρυώνη – Παγώνουν τις ζωντανές εκπομπές στο Εpsilon

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/isidoros-ntogiakos-oliki-anatropi-stin-eklogi-tou-meta-tin-epidosi-tis-pitharchikis-pinis/79394



    ΣΧΟΛΙΑ