ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε την Τρίτη ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης σε συνάντηση που είχε στην Κουμουνδούρου με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, την πρώτη τους συνάντηση μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών είχαν σήμερα ο Σωκρατης Φάμελλος με τον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη.
Στην Κουμουνδούρου κατέφθασαν οι Ράνια Θρασκιά και Γιάννης Σαρακιώτης, με δεδομένο ότι ο κ. Φάμελλος είναι σε διαρκή ανοιχτή γραμμή με τους βουλευτές, ενώ είχε επαναλάβει πολλές φορές προεκλογικά ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, για να επιτευχθεί η ενότητα του κόμματος.
Ανεξάρτητός αλλά μόνος
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Σαρακιώτης μετέφερε στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί αποχωρώντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Κατά πληροφορίες όμως, ο κ. Σαρακιώτης δεν προτίθεται σε αυτή τη φάση να προσχωρήσει στο Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη – τον οποίο συνόδευσε στην περιοδεία του στην εκλογική του περιφέρεια την ημέρα της εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ – αλλά θα διατηρήσει στάση αναμονής, όπως φαίνεται να έχει επιλέξει και ο Πέτρος Παππάς.
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία αποδεικνύουν τι σημαίνει κοινωνική πολιτική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα χέρια της Αρχής για το Ξέπλυμα… «στοιχηματζής» επίτροπος σχολείων – Έπαιρνε χρήματα σχολείων και τα έκανε … ακίνητα και τυχερά παιχνίδια
- Η φοβερή ιστορία με τον Ανδρέα και τα Σκόπια, τι τρέχει με Λοβέρδο και ΝΔ, η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου, η σύγκρουση στο Ελληνοαμερικανικό και τι κάνει η ΕΥΠ
- Προβατίνα-Gate και το μεγάλο πρόστιμο
- Τι λένε τώρα οι πονηροί για Τράμπ και μετοχές, η νέα στρατηγική Ψάλτη, η αγωνία Τανισκίδη, το μυστικό ραντεβού στο ΜΜ, το παρασκήνιο με Ιβάν και Μυστακίδη, και ο Αίαντας Βαρδινογιάννης
