ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο twitter του Γιώργου Κυρίτση. Όλα ξεκίνησαν κάτω από ένα tweet του Al Jazeera το οποίο μετέφερε την είδηση ότι κάθε χρόνο 500-700 παιδιά Παλαιστινίων σύρονται στα δικαστήρια κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα που τους προσάπτουν οι αρχές του Ισραήλ.
500-700 Palestinian kids are prosecuted in Israeli courts every year. pic.twitter.com/hO9N01gfId
— Al Jazeera English (@AJEnglish) 4 Μαΐου 2018
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε ότι «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο» απαντώντας σε χρήστη του twitter ο οποίος σχολίασε ανάρτηση του Al Jazeera, προκαλώντας τις σφοδρές αντιδράσεις ανώνυμων και επώνυμων χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο
— Γιώργος Κυρίτσης (@giorgoskyritsis) 5 Μαΐου 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chevron: Σε συνομιλίες με το Ιράν και τη Λιβύη για την αξιολόγηση ευκαιριών εξερεύνησης πετρελαϊκών κοιτασμάτων
- Rio και Glencore έτοιμες να παρατείνουν την προθεσμία συνομιλιών για το mega deal
- Δημοσκόπηση MRB: Ένας στους 3 αναποφάσιστους εκτιμά πως η Καρυστιανού μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ στις εκλογές
- Ευρωαγορές: Θετικά πρόσημα με τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τα οικονομικά αποτελέσματα στο επίκεντρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.