ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για εξωτερική πολιτική με πρωτοβουλία Μητσοτάκη – Αναμένεται έως τις 15 Οκτωβρίου
«Απουσία του κράτους για την προστασία των καταναλωτών από τη νοθεία στα πρατήρια υγρών καυσίμων» τονίζει σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάριος Σαλμάς.
Όπως επισημαίνει ο κ. Σαλμάς, επικαλούμενος και σχετικό δημοσίευμα, «το κόστος της κλοπής για τους καταναλωτές υπολογίζεται σε 120 εκατ. ευρώ ετησίως, το κράτος χάνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από φόρους, ενώ όσα πρατήρια σφραγίστηκαν λόγω νοθείας από τον Ιούνιο, σήμερα λειτουργούν κανονικά».
Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάριος Σαλμάς κάνει λόγο για «τεράστια προσωπική ευθύνη του υπουργού Ανάπτυξης», σημειώνοντας ότι είχε ενημερώσει τόσο τον ίδιο όσο και τον πρωθυπουργό στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Ιούνιο, για την λαθρεμπορία στα καύσιμα και «ελάχιστους μήνες μετά το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διαπιστώνει την τεράστια έκταση -1 στα 4 πρατήρια στην Αττική- της απάτης, επιβεβαιώνοντας απόλυτα την παρέμβασή μου».
Διαβάστε επίσης:
Μολδαβία: Το Κρεμλίνο «καταγγέλλει» «ανωμαλίες» στην καταμέτρηση των ψήφων του δημοψηφίσματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intracom Holdings για πώληση μετοχών AKTOR: Κλείνει ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο
- Heineken: Έκδοση ομολόγων ύψους 2 δισ. ευρώ για την εξαγορά της FIFCO
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προσελκύει Αμερικανούς επιχειρηματίες και επιδιώκει να αναπτύξει τη βιομηχανία κατασκευής μη επανδρωμένων αεροσκαφών
- Η Microsoft περιορίζει ορισμένες ισραηλινές χρήσεις λόγω κανόνων κατά της «μαζικής παρακολούθησης»
