ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή Κυνοσούρας Σεληνίων, στη Σαλαμίνα. Το πλοίο «Μακεδονία» παρασύρθηκε το Σάββατο από τους ισχυρούς νότιους ανέμους, ενώ ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά.
Στο σημείο που προσάραξε τοποθετήθηκε πλωτό αντιρρυπαντικό φράγμα για προληπτικούς λόγους, ενώ πλησίον του πλοίου πλέουν σκάφη του λιμενικού και ένα ρυμουλκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη Βρετανία: Φονική καραμπόλα με έξι νεκρούς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνη: Τρεις νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.