ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία δήλωσε σήμερα ότι η Σοφία Σαπέγκα ήταν ο μοναδικός Ρώσος πολίτης που επέβαινε στο αεροσκάφος της Ryanair που υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μινσκ, όπου συνελήφθη ο δημοσιογράφος και μπλόγκερ Ρομάν Προτασέβιτς.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε τέσσερις Ρώσους που επέβαιναν στο αεροσκάφος οι οποίοι βγήκαν στο Μινσκ και δεν επέστρεψαν στο αεροσκάφος, λέγοντας ότι εκτός από την Σοφία Σαπέγκα, όλοι οι άλλοι ήσαν Λευκορώσοι και Έλληνες υπήκοοι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Bloomberg: Ένας Έλληνας κατέβηκε από το αεροπλάνο μαζί με τον Προτάσεβιτς στο Μινσκ
Lufthansa: Διακόπτει τις πτήσεις της στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας
- Μαρινάκης για Κασιδιάρη: Ο Άρειος Πάγος έχει τη δυνατότητα να εγκρίνει ή να απορρίψει κάποιον που κατεβάζει κόμμα
- Jefferies: Στα €55 η τιμή στόχος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι κατασκευές εκτόξευσαν τα κέρδη
- Βρετανία: Στο 3,1% ο πληθωρισμός λόγω εκτόξευσης των τιμών καυσίμων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.