• Πολιτική

    Ρωμανός: Προκλητική αφωνία Κασσελάκη μετά τη σοκαριστική παραδοχή Αρβανίτη

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός


    Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός τοποθετήθηκε για την αλλαγή «γραμμής» που έκανε ο Κώστας Αρβανίτης, μετά την παραδοχή του περί εμπλοκής στο ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα, κάνοντας λόγο και για «προκλητική αφωνία» του Στέφανου Κασσελάκη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

    Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ρωμανού:

    «Ο κ. Αρβανίτης προσπαθεί ανεπιτυχώς να αναδιπλωθεί μετά την κατακραυγή για τη χθεσινή του αποκάλυψη, ότι συνετέλεσε καταλυτικά τόσο στο κατάπτυστο ψήφισμα κατά της Ελλάδας, όσο και στο επίμαχο άρθρο που συνδέει τις παρατηρήσεις του ψηφίσματος με την αναστολή κονδυλίων για τη χώρα μας.

    Ο κ. Κασσελάκης που δήλωνε υπερήφανος για τη δουλειά του κ. Αρβανίτη δεν έχει πει λέξη μετά την σοκαριστική παραδοχή του ευρωβουλευτή του.

    Η κυνική παραδοχή ενός ευρωβουλευτή που ψηφίστηκε από τους Έλληνες πολίτες προκειμένου να μάχεται για τα συμφέροντα της χώρας του, ότι πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια δυσφήμισής της και μείωσης της χρηματοδότησής της, σε συνδυασμό με την προκλητική αφωνία του κ. Κασσελάκη, δείχνει με ποιο τρόπο αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τα καθήκοντα των ευρωβουλευτών:

    Πρώτα το κόμμα και η φθορά της κυβέρνησης, ακόμη και όταν γίνεται ζημιά στην Πατρίδα».

    Διαβάστε επίσης:

    Φρέντι Μπελέρης: Ποινή φυλάκισης για 2 χρόνια από το δικαστήριο

    Εισαγγελική έρευνα για τα emails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου προς κατοίκους του εξωτερικού

    Παρέμβαση εισαγγελέα για την εταιρεία Κασσελάκη στο εξωτερικό που έδωσε το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ