• Πολιτική

    Qatar Gate – Η Εύα Καϊλη μέσα από τις φυλακές: Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει

    • NewsRoom
    Όλα για την Εύα (Καϊλή): Αντιπρόεδρος, μαμά, μια ινφλουένσερ στην Ευρωβουλή

    Εύα Καϊλη


    Τέσσερις ημέρες πριν την επόμενη ακρόαση της Εύας Καϊλή από τις Βέλγικες Αρχές και μετά την απόφαση να αποφυλακιστεί ο συγκατηγορούμενος και θεωρούμενος εγκέφαλος του Qatar gate, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, η Εύα Καϊλή – μέσα από τις φυλακές – δηλώνει στον ΑΝΤ1 πως αισθάνεται φανερά αδικημένη.

    “Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια” λέει χαρακτηριστικά.

    Κρίσιμη ημέρα για την Εύα Καϊλή είναι η Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, καθώς τότε αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου προκειμένου να εξεταστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισης της.

    “Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ Παντσέρι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητα της” αναφέρει ο συνήγορός της, κ. Δημητρακόπουλος.

    Ενώ συνεχίζει τονίζοντας πως “Αισθάνεται ένα αίσθημα αδικίας βλέποντας τους πρωταγωνιστές να είναι ελεύθεροι, να είναι στο σπίτι τους και η Εύα Καϊλή που δίνει μάχη για την αθωότητα της να είναι μέσα. Είναι μια προκλητική αντινομία την οποία διακρίνουμε στο ποινικό βελγικό σύστημα

    Μετά την απόφαση να αποφυλακιστεί και ο φερόμενος ως εγκέφαλος σκανδάλου Qatargate, Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι , η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής είναι η μόνη που παραμένει προφυλακισμένη από την βασική τριάδα των εμπλεκομένων στην υπόθεση διαφθοράς που μαστίζει το Ευρωκοινοβούλιο.

    “Η αποφυλάκιση του Παντσέρι είναι προϊόν συναλλαγής, δέχτηκε να πει ψέματα κατά της Εύας Καϊλή και το αντάλλαγμα ήταν να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός που είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί εγκληματική οργάνωση υπάρχει αλλά δεν συμμετέχει σε αυτήν η κυρία Καϊλή” αναφέρει ο κ. Δημητρακόπουλος.

    Εκτός φυλακής με βραχιολάκι βρίσκεται και ο σύντροφος της και στενός συνεργάτης του Παντσέρι , Φραντζεσκο Τζορζι. Και οι δυο άνδρες φέρονται να έχουν συνεργαστεί με τις βέλγικες αρχές με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση τους με όρους αλλά και μια πιο ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.

    Διαβάστε επίσης

    Εύα Καϊλή από τη φυλακή: Σκέφτηκα την αυτοκτονία



    ΣΧΟΛΙΑ