ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκλητική απάντηση στέλνουν τα τουρκικά πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis στα ελληνικά που το παρακολουθούν λέγοντας τους «ότι βρίσκονται εντός της τουρκικής ΑΟΖ».
Τα ελληνικά πολεμικά προειδοποιούν συνεχώς εκπέμποντας μηνύματα προς τα τουρκικά, ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, ωστόσο από το βράδυ της Δευτέρας, οι κυβερνήτες από τις τουρκικές φρεγάτες, δηλώνουν προς τα ελληνικά πληρώματα, ότι δεν είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας αλλά εντός της τουρκικής ΑΟΖ και ότι τα ελληνικά πλοία είναι αυτά που θα πρέπει να αποχωρήσουν από την θαλάσσια περιοχή.
Το Oruc Reis συνεχίζει να πλέει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και κατευθύνεται νοτιοδυτικά, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιεί σεισμικές έρευνες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν του 2.600 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς
- Αφροδίτη Νέστορα: «Μείναμε πλέον μόνοι, εγώ και ο πατέρας μου μαζί με πολλά αναπάντητα γιατί»
- Εκδηλώθηκαν 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο, η ενημέρωση της Πυροσβεστικής
- Γαλλία: Το Charles-de-Gaulle φεύγει από Μέση Ανατολή, επιστρέφει Τουλόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.