• Πολιτική

    Πρώην αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής έγινε παραγωγός τσίπουρου!

    • NewsRoom


    Έγινε γνωστός ως επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Εξάλλου, το όνομά του συνδέθηκε με την εξάρθρωση της 17Ν.

    Ο λόγος για τον Στέλιο Σύρο ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατοικεί μόνιμα στον Δομοκό. Ο ίδιος, διετέλεσε δήμαρχος ωστόσο πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα κοινά και ασχολείται με την παραγωγή τσίπουρου, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία του protothema.gr.

    Τον στρατηγό Σύρο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος έγραψε για την επίσκεψη στο Δομοκό: «Με τον στρατηγό που άφησε ανεξίτηλο το δακτυλικό του αποτύπωμα στην ΕΛ.ΑΣ, τον Στέλιο Σύρο. Άνοιξε την αστυνομική εγκυκλοπαίδεια μπροστά μας και μας έκανε να τον παρακολουθούμε αποσβολωμένοι. Ιστορίες με ανθρώπους που συντάραξαν την κοινή γνώμη Τώρα, σε ένα μικρό χωριό της Λαμίας, στο αμπέλι του, φτιάχνει τσίπουρο στα καζάνια, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των οπλαρχηγών της Ελληνικής Επανάστασης. Βλέποντας και ακούγοντάς τον με προσοχή κατάλαβα ότι, δυστυχώς δεν έχουμε καμία τύχη. Ο νοών νοείτω… Στρατηγέ σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία, το τσίπουρο και τα μαθήματα ζωής».

    Πηγή: lamiareport

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες από μετωπική δύο αυτοκινήτων (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απρόοπτη διαμαρτυρία στον Κώστα Καραμανλή (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ρένα Δούρου: Νέο πρότυπο χρηστής διοίκησης από την Περιφέρεια Αττικής



    ΣΧΟΛΙΑ