• Πολιτική

    ΠΟΣΠΕΡΤ εναντίον Λεβέντη: Ταυτίζεται με τον ακροδεξιό Αμβρόσιο

    Βασίλης Λεβέντης

    Βασίλης Λεβέντης


    Επίθεση στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων,Βασίλη Λεβέντη εξαπέλυσε η ΠΟΣΠΕΡΤ για δηλώσεις τουεναντίον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. «Για άλλη μια φορά σήμερα, ο ‘’κεντρώος” κ. Λεβέντης, ως καλεσμένος της εκπομπής ‘’Απευθείας”, έβγαλε το μίσος του εναντίον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ταυτιζόμενος με τις απόψεις του ακροδεξιού Αμβρόσιου και όλων εκείνων που κατά καιρούς έχουν νοσταλγήσει το πραξικόπημα του μαύρου που διέπραξε το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου, κλείνοντας την ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, υπερασπιζόμενος τον ρόλο του Αμβρόσιου ως ιερωμένου, είχε αναφέρει ότι όλοι κάνουν κήρυγμα μίσους, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην ‘’κρατική ΕΡΤ”, εγκαλώντας την για έλλειψη πλουραλισμού. Επίσης, είχε κατηγορήσει τους δημοσιογράφους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ως ”λιβανιστήρια της κυβέρνησης”.

    «Αντιλαμβανόμαστε τα επικοινωνιακά τερτίπια του ανεκδιήγητου προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος, έχοντας εξασφαλίσει τελευταία τη συμπάθεια και την υποστήριξη των καθοδηγητών της ΝΔ και αντιερτικών βαρώνων της μιντιακής μαφίας, πρέπει να λεκιάσει, να λοιδορήσει, να μειώσει την αξία της ύπαρξης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 

    Αυτό όμως που δε μπορεί να καταλάβει ούτε ο πιο απλά σκεπτόμενος πολίτης, είναι η επιμονή του να στρογγυλέψει τη γνωστή και ρατσιστική μισάνθρωπη δημόσια παραίνεση του μητροπολίτη» συνεχίζει το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ.

     «Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ κ. Λεβέντη» υπογραμμίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ «θεωρούν την καλόπιστη κριτική όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και απαραίτητη, όμως αντισταθήκαμε και αντιστεκόμαστε σε όλους εκείνους που με πρόσχημα τον πλουραλισμό και την δημοκρατική ενημέρωση, θέλουν να καταδείξουν το φασιστικό δόγμα των συσπειρωμένων ακροδεξιών στη ΝΔ , τη Χρυσή Αυγή, τον Μητροπολίτη Αγιαλείας και Καλαβρύτων κ.α., ότι είναι άχρηστη και επιζήμια για το ελληνικό δημόσιο (στην ουσία για την μιντιακή και οικονομική ολιγαρχία) η ύπαρξη μιας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

    «Κύριε Λεβέντη σας το ξαναλέμε για άλλη μια φορά, πως δεν δεχόμαστε μαθήματα ευπρέπειας και δημοκρατίας από κανέναν ιεροκήρυκα της μαύρης ολιγαρχίας, της πολιτικο- μιντιακής διαπλοκής όσο κι αν παριστάνει τον… λεβέντη» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθνική Σύμβαση Εργασίας: Τι προνόμια συμφώνησαν να σώσουν ΓΣΣΕ και εργοδότες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρύθμιση οφειλών ασφαλισμένων του τ. ΕΤΑΑ: Στις 16 Απριλίου, η έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

    ΜΗ  ΧΑΣΕΤΕ: Νέα σκληρή κόντρα Σαμαρά – Μαξίμου για την υπόθεση Novartis: «Συνιστούμε ψυχραιμία στη γελοία συμμορία»



    ΣΧΟΛΙΑ