ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη στιγμή που ο θρήνος για τον άδικο χαμό 92 ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο Τουπόλεφ που κατέπεσε στη Μαύρη Θάλασσα συνεχίζεται, οι ερευνητές δίνουν τον δικό τους αγώνα προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια της τραγωδίας.
Οι ειδικοί, έχουν στα χέρια τους το μαύρο κουτί του Tu-154 και ήδη αναλύουν τα δεδομένα το οποίο περιέχει, ανάμεσα σε αυτά την συνομιλία των πιλότων στο κόκπιτ. Μια πηγή προσκείμενη στους ερευνητές μετέφερε στο Life News και μεταδίδει το Russian Today, τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν από το κόκπιτ δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφηκαν, ο πιλότος ακούγεται να λέει “τα πτερύγια, να πάρει η οργή!” και “κυβερνήτη, πέφτουμε!”.
https://youtu.be/6XPxMIdZZRQ?t=8
Πάντως, όπως σημειώνει το Russian Τoday, η παραπάνω πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής επίσημα.
Η προσπάθεια των σωστικών συνεργείων επικεντρώνεται στην ανάσυρση του δεύτερου μαύρου κουτιού, του καταγραφέα των συνομιλιών του στρατιωτικού αεροσκάφους Tu-154 που συνετρίβη τα ξημερώματα της Κυριακής, το οποίο ακόμα δεν έχουν κατορθώσει να ανασύρουν από τη θάλασσα, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.
Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές οι επιχειρήσεις που τώρα είναι zombies μπορούν να επιβιώσουν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θριαμβολογεί ο Π. Πολάκης: “Γιατί εμείς δεν κλέβουμε ρεεεεε!!!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ασφαλιστικό: Οι 9 + 1 ανατροπές που φέρνει το 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 6 ρίχτερ νότια της Κάσου
- Eurovision: Όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό – Ποιες χώρες προκρίθηκαν – Η Σάττι που τραγούδησε Σελίν Ντιόν και η Κύπρος που δεν έπεισε
- Υπ. Περιβάλλοντος: Στη Βουλή η νέα τροπολογία για την προσαρμογή των κίνητρων του Νέου Οικοδομικού Κώδικα
- Viva – JP Morgan: Το μεγάλο μυστικό στον πόλεμο Καρώνη- Ντίμον που θα κρίνει τον νικητή
