• Πολιτική

    Π. Πολάκης: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Ο Δεκέμβριος του 2016 ΔΕΝ ειναι Ιουλης του 2015

    • NewsRoom
    Πολάκης


    Ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Πάυλος Πολάκης είναι γνωστός λάτρης των social media. Ειδικά μάλιστα του Facebook, μέσω του οποίου επιλέγει αρκετές φορές να απαντά, να ανακοινώνει ενίοτε και να βρίζει. “Ιδού η Ροδος ,ιδού και το πήδημα…..Διαλέξτε κύριοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι-ΕΚ …..Και συ Σόιμπλε τράβα κι αλλο το σκοινί…..Ο Δεκέμβριος του 2016 ΔΕΝ ειναι Ιουλης του 2015…..” έγραψε αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης εν’ όψει της ψηφοφορίας. 

    Πολάκη2

    πολάκης

    Ο Παύλος Πολάκης βέβαια έχει και τους πιστούς του ακολούθους στο facebok. Μία αρκετά σεβαστή “πλατφόρμα” που σιγοντάρουν τις αναρτήσεις και τις απόψεις του. Και κάπου εκεί τα like και τα share ξεσπαθώνουν.

    Mirsini Vounatsou Έτσι μπράβο σύντροφε. Αυτό περίμενα ν ‘ ακούσω
    Zoi Hatzithoma Ποια χεράκια δε θα σηκωθούν, για να δούμε κάτι;
     Euaggelia Diamanti για να δουμε οι πεμπτοφαλαγγιτες…
    Μαρία Ρούμελη-Στρατάκη “Στα μάτια μου οι όροι της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα”!
    Η δήλωση του Ευρωπαίου επίτροπου, Πιερ Μοσκοβισί, αργά σήμερα το απόγευμα, στο γαλλικό πρακτορείο AFP, αποκαθιστά την πραγματικότητα και έρχεται σε αντίθεση με τους ακραίους κύκλους που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη διαπραγμάτευση”.
    Γιώργος Πανταζής Για τα αναδρομικα τους παντως το χερακι το τεντωνουν πολυ ψηλα..
    Yianis Yiannis Tsivourakis κατι για παρων λεει το φαγκ
    Yianna Kouvaraki Για να σας δούμε γατάκια !!!!
    Stefania Raptopoulou Δεν θα τα ψηφίσει.
    Stavros Stavrakakis θα κανει τα αδυνατα δυνατα για να φυγει απο την αιθουσα της βουλης 
    Manolis Athitakis Αν συνδυάσουμε τις δηλώσεις τους(Ζουράρις-και να χάσουμε 2,3 νησιά δεν πειράζει) και (Πολάκης-ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα)…στο τέλος μας μένει το πήδημα….



    ΣΧΟΛΙΑ