• Πολιτική

    Με καλέμι και μυστρί “χτίζουν” οι εργαζόμενοι το υπ. Υγείας (video)


    Με μία πρωτότυπη διαμαρτυρία, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία τα ξημερώματα της Τετάρτης έπιασαν … καλέμι και μυστρί και άρχισαν να χτίζουν την είσοδο του υπ. Υγείας. Η έντονη αυτή κίνηση ειναι μία δήλωση διαφωνίας των εργαζομένων με τις πολιτικές που εφαρμόζει το υπουργείο Υγείας και την «ασφυξία» στον χώρο της δημόσιας υγείας.

    https://www.youtube.com/watch?v=hfbekDI08lQ

    Αναφορικά με το συμβάν, τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πήραν καλέμι και μυστρί και άρχισαν να χτίζουν την είσοδο του κτηρίου της οδού Αριστοτέλους. «Το υπουργείο δεν χρειάζεται αφού οι αποφάσεις έρχονται από τις Βρυξέλλες. Καθημερινά πεθαίνουν ασθενείς στα νοσοκομεία. Το μόνο που έχει μείνει εδώ είναι η αλαζονεία του κύριου Πολάκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

    https://youtu.be/gB1aq2wCGOI

    «Χρειαζόμαστε μόνιμο προσωπικό και επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το προσωπικό μειώθηκε κατά 7.500», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακός. Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στάσης εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία που έχουν προγραμματίσει για αργότερα μέσα στην ημέρα συγκέντρωση έξω από το υπ. Υγείας.

    health1 health4

    health7 health8 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τράπεζα Πειραιώς: Συνεδρίαση Θρίλερ. Έως το βράδυ θα ξέρουμε το νέο CEO

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από 2 Ιανουαρίου: σεισμός για χιλιάδες καταθέτες που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δίνεται άδεια καζίνο στο Ελληνικό (ήταν από τα προαπαιτούμενα)



    ΣΧΟΛΙΑ