ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ να έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με αυτά, ο τέως εισήχθη στις 21 Νοεμβρίου 2016 σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων και πήρε εξιτήριο στις 24 Νοεμβρίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο τέως βασιλιάς χαίρει άκρας υγείας και απολαμβάνει ημέρες ξεκούρασης στη Δανία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Τη Δευτέρα ξεκινά η εθελούσια έξοδος της Εθνικής Τράπεζας. Τι προβλέπει και ποιους αφορά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Φωτιά» στο Αιγαίο: Βρώμικο παιχνίδι πολέμου από τους Τούρκους – Σχεδιάζουν θερμό επεισόδιο με φόντο Ίμια και Κάσο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Italgas: Επενδύσεις 1 δισ. ευρώ στα δίκτυα φυσικού αερίου για τα έτη 2026-2032
- Θεοδωρικάκος: Στις 15 Ιουλίου το νέο αναπτυξιακό καθεστώς για την άμυνα 150 εκατ. ευρώ
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει» (video)
- Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Έρχεται η 5η Νομική σχολή στην Ελλάδα – Πιστοποιήθηκε το προπτυχιακό πρόγραμμα Νομικής του York
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.