• What's happening

    Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

    αλεξανδρος γρηγοπουλος


    Πέθανε ο πατέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, του νεαρού 16χρονου που είχε πέσει νεκρός το Δεκέμβριο του 2008 από τις σφαίρες αστυνομικών στα Εξάρχεια.

    Στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια, πριν από 8 χρόνια, ο νεαρός Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό του ειδικού φρουρού της Ελληνικής Αστυνομίας Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος συνοδευόταν από τον συνάδελφο του, Βασίλη Σαραλιώτη.

    Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η σφαίρα διαπέρασε την καρδιά και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.

    γρηγοροπουλος

    Ο συνήγορος της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος, κατέθεσε αίτημα αναβολής της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, η οποία και διεκόπη.

    Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, που παρίσταται ως πολιτική αγωγή, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ παράλληλα επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας για τη μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού και αδυναμία να προσέλθει να καταθέσει στην παρούσα φάση.

    Το δικαστήριο απέρριψε μεν το αίτημα της αναβολής, διέκοψε όμως την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 23 Δεκεμβρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παντελής Παντελίδης: Σπαράζουν καρδιές από το μήνυμα του μικρού αδερφού του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κόσμος του NBA τιμά τη Σαπεκοένσε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στην Κολομβία: Τραγική ειρωνεία – Ο πατέρας του πιλότου είχε πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα



    ΣΧΟΛΙΑ