ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας νεκρός και 19 τραυματίες ήταν ο απολογισμός του εκτροχιασμού επιβατικής αμαξοστοιχίας που εκτελούσε τη διαδρομή από το Λοβέν στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο.
Τουλάχιστον ένα βαγόνια ανατράπηκε, την ώρα που το τρένο έφευγε από τον σταθμό του Λεβόν, περίπου στις 13.20 (τοπική ώρα), υποδεικνύοντας πως το ατύχημα δεν έγινε με μεγάλη ταχύτητα.
Ο δήμαρχος του Λοβέν, Λουί Τομπάκ επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ειδήσεων DeRedactie τα δυσάρεστα νέα για το θύμα του δυστυχήματος.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μαρκ Βρανκ δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο αποθανών δεν ήταν επιβάτης στο τρένο, ενώ αναφέρεται επίσης πως στο τρένο επέβαιναν περίπου 50-60 άτομα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι τελευταίες στιγμές του αδελφού του Κιμ Γιονγκ Ουν, λίγο πριν πεθάνει (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Reuters αναρωτιέται: Πώς είναι στα ελληνικά το déjà vu;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζ. Γκάμπριελ: Η Ελλάδα ξοδεύει πολλά σε αμυντικές δαπάνες, αλλά αυτές δεν φέρνουν σταθερότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 600 εκατ. ευρώ καθαρές εισροές, μετά την αναβάθμιση από MSCI, STOXX και FTSE Russell
- MSCΙ: Αναβαθμίζει σε ανεπτυγμένη αγορά την Ελλάδα από τον Μάιο του 2027
- Βουτιά στις τιμές πετρελαίου: Κλείσιμο τριμήνου και άνοιγμα… προσδοκιών
- Έως 25 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΣΕΦ, ανοίγει ο δρόμος για την 49ετή εκμετάλλευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.