• Top Stories

    Τι συμβαίνει με την «μαύρη χήρα» Φρανσουάζ Αμοιρίδη; Και ο πρώτος σύζυγος της είχε σκοτωθεί σε τροχαίο

    • NewsRoom
    Φρανσουάζ Αμοιρίδης


    Λίγο μετά το τραγικό φινάλε στην υπόθεση εξαφάνισης του Έλληνα πρέσβη στο Ρίο, Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος και βρέθηκε νεκρός, οι αρχές της Βραζιλίας αποφάσισαν να ξανανοίξουν τον φάκελο του θανάτου του πρώτου συζύγου της χήρας Φρανσουάζ που σκοτώθηκε μυστηριωδώς σε τροχαίο.

    Αμοιρίδης
    Ο πρώην σύζυγος της Φρανσουάζ Αμοιρίδης & η «μαύρη χήρα»

    Την ίδια ώρα, βραζιλιάνικα ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ο Έλληνας πρέσβης σκόπευε να χωρίσει τη σύζυγό του. Η Φρανσουάζ Ολιβέρια-Αμοιρίδης φέρεται, αμέσως μετά την αποκοπή πρόσβασης στην περιουσία του να αποφάσισε να τον δολοφονήσει με τη βοήθεια του εραστή της.

    Ο 59χρονος πρέσβης βρέθηκε νεκρός στις 30 Δεκεμβρίου και ενώ ήταν αγνοούμενος για πέντε ημέρες. Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη, μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε νοικιάσει για τις μετακινήσεις του στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου.

    Αμοιρίδης
    Ο άτυχος πρέσβης & η Φρανσουάζ Αμοιρίδη

    Ο εκλιπών κηδεύτηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη δημοσία δαπάνη με τιμές εν ενεργεία υπουργού και η σορός του ενταφιάστηκε σε ατμόσφαιρα οδύνης στα κοιμητήρια της Αναπαύσεως του Κυρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλέξης Μάρδας: Ο βουβός πόνος του «άγνωστου» γιου του στην κηδεία- Σήκωσε στους ώμους το φέρετρο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίτλοι τέλους για την Ελένη Μενεγάκη – Το αντίο της παρουσιάστριας on camera (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πρώτο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στον ΔΟΛ (υπό την ηγεσία του Β. Μουλόπουλου) «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρία γουρουνάκια…».



    ΣΧΟΛΙΑ