• Top Stories

    Παρέμβαση ΝΔ για Ξυδάκη: «Έμπλεξε τις αυταπόδεικτες αλήθειες για την ΕΡΤ με ανοίκειες ύβρεις»

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του τελευταίου ότι «η ΕΡΤ είναι τριτοκοσμική».

    Λίγο μετά την επιστολή-απάντηση του κ. Τσακνή στον κ. Ξυδάκη, όπου τον κατηγόρησε ευθέως πως έχει και εκείνος μεγάλο μερίδιο ευθύνης «για την… κατρακύλα της ΕΡΤ», έρχεται η δήλωση-παρέμβαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ομολόγησε την καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης.

    Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΝΔ:

    «Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξυδάκης ομολόγησε, στους Δελφούς, την καθεστωτική αντίληψη της Κυβέρνησης, αναγνωρίζοντας ότι “η Ε.Ρ.Τ. είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτήν τη στιγμή”.

    Δικαίωσε έτσι απόλυτα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και τις καταγγελίες της για τις πρακτικές που ακολουθεί η Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και την απόπειρα ελέγχου της ενημέρωσης από τους κ. Τσίπρα και Παππά.

    Διέπραξε, όμως, και βαρύ ατόπημα, εκτοξεύοντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για το σύνολο των δημοσιογράφων. Έμπλεξε τις αυταπόδεικτες αλήθειες για την Ε.Ρ.Τ. με ανοίκειες ύβρεις».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσακνής εναντίον Ξυδάκη: «Τεράστια η ευθύνη σου στην… κατρακύλα της ΕΡΤ»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ξυδάκης «καρφώνει» την ΕΡΤ: Είναι τραγική και οι δημοσιογράφοι εξευτελισμένοι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεσπάει ο Ν. Ξυδάκης εναντίον των ΜΜΕ: Μολύνθηκαν το «Βήμα» και η «Καθημερινή» και έγιναν σαν το «Πρώτο Θέμα»



    ΣΧΟΛΙΑ