• Top Stories

    Παραπολιτικά: Την «έντονη ανησυχία» της εκφράζει η ΕΣΗΕΑ

    Παναγιώτης Τζένος Παραπολιτικά

    Παναγιώτης Τζένος


    Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης του διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένο εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας την «έντονη ανησυχία» της.

    Η ΕΣΗΕΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:

    «Δέκα αστυνομικοί με πολιτικά, μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των «ΑΝΕΛ» Πάνου Καμμένου, συνέλαβαν στο γραφείο του στα «Παραπολιτικά» και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ τον Διευθυντή του Ομίλου Παναγιώτη Τζένο.

    Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αφορούσε και τον Εκδότη των εφημερίδων του Ομίλου κ. Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος προσήλθε αργότερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

    Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το κλίμα, που διαμορφώνεται με την παρέμβαση των διωκτικών Αρχών στα δημοσιογραφικά γραφεία.

    Η δημοσιογραφία οφείλει να ασκείται με συγκεκριμένους κανόνες, αλλά και την ελευθερία του Τύπου οφείλουν να την υπερασπίζονται και να την προστατεύουν όλοι.

    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

    Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας Παραπολιτικά, αστυνομικοί με πολιτικά, συνοδευόμενοι από εισαγγελέα, και  υνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον Δ/ντη του Ομίλου Παραπολιτικά, Παναγιώτη Τζένο, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κος Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θύελλα αντιδράσεων πολιτικών στελεχών για τη σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας, Παν. Τζένου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανές! 15 αστυνομικοί και εισαγγελέας συνέλαβαν τον  Παναγιώτη Τζένο!



    ΣΧΟΛΙΑ