• Πολιτική

    Π. Πολάκης: Εμμονή με τον Κ. Μητσοτάκη στις 4 το πρωί

    • NewsRoom
    Πολάκης Γεωργιάδης ΚΕΕΠΛΝΟ

    Παύλος Πολάκης (αριστερά), Άδωνις Γεωργιάδης (δεξιά)


    Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό αποτέλεσε αφορμή για να “βγουν τα μαχαίρια” ή καλύτερα οι αναρτήσεις στα social media μεταξύ των πλέον ορκισμένων εχθρών Πολάκη – Άδωνι.

    Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκη επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη όταν εκείνος χαρακτήρισε ήρωες τους εργαζομένους. «Οταν εκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεια και εδιωχνε 2500 γιατρους απο την πρωτοβαθμια ,(τοτε ντε που ησουν υπουργος διοικητικης ανασυγκροτησης και εβγαλες σε διαθεσιμοτητα και απολυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;;
    Αλλαξε image maker ,απο γκρεμο σε καταστροφη σε παει…..(παντα γυρω απ το κολωνακι βεβαια ειτε για καφε ειτε για εφημερια )»,
    έγραψε ο Π. Πολάκης.

    Και αν αυτό από μόνο του δεν αποτελεί είδηση – είπαμε, προσφιλής συνήθεια η επίθεση μέσω social media του κ. Πολάκη- το γεγονός ότι η ανάρτηση αυτή έγινε στις 4 τα ξημερώματα δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο. Ακόμα και για τον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Ναι ακόμα και για τον φαν των social media κ. Πολάκη.

    Αυτή η κίνηση αλλά σαφέστατα και η αναφορά στο πρόσωπό του – έκανε έξαλλο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης δικαιωματικά στην προκειμένη περίπτωση απάντησε στην “κυβερνοεπίθεση” γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφερόμενος στον κ. Πολάκη «Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τί κάνει; βρίζει τον @kmitsotakis και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ».

    ad_

    Ιδού και το …μήλον της έριδος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mega: Όλα όσα ζητούν οι εργαζόμενοι για να ξανανοίξει το κανάλι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα λευκά και με ισχυρό παγετό η Αθήνα- Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία



    ΣΧΟΛΙΑ