ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πιερρακάκης: Βασική μας προτεραιότητα οι πολίτες και η οικονομία – Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες για το ενεργειακό κόστος
Κορυφώνονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Αθήνας και δανειστών με σκοπό να συγκλίνουν όσο περισσότερο γίνεται μέχρι το Εurogroup της 20ης Μαρτίου.
Νέος γύρος εργασιών και διαβουλεύσεων των τεχνικών κλιμακίων έχει οριστεί και για σήμερα, ώστε να κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα αγκάθια που είναι τα εργασιακά, τα μέτρα και αντίμετρα.
Για τα θέματα της ενέργειας ειδικότερα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη -σε ανώτερο επίπεδο- με στόχο να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο.
Την Παρασκευή ωστόσο θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου και των επικεφαλής των θεσμών για να εξεταστεί ο βαθμός της προσέγγισης που επιτεύχθηκε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παππάς: Η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής – H συμφωνία «κλειδώνει» σύντομα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο προϋπολογισμός τινάζει στον αέρα την διαπραγμάτευση – Νέος «πονοκέφαλος» Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Καταρρέει» ο χρυσός από τον πόλεμο στο Ιράν – Πτώση έως και 3,8%, στα 4.320 δολάρια / ουγγιά
- Κλειστό το αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης: Αεροσκάφος της Air Canada συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα (βίντεο)
- Tαξί: 24ωρη απεργία σήμερα και πορεία στη Βουλή για το ν/σ του Υπ. Μεταφορών
- Προειδοποίηση-σοκ από τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας: Κίνδυνος για τη χειρότερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων δεκαετιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.