• Top Stories

    Μάγδα Φύσσα: Υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για φραστική επίθεση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

    Δίκη Χρυσής Αυγής

    Μάγδα Φύσσα


    Σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ από τα χθεσινά επεισόδια στο Εφετείο της Αθήνας, η Μάγδα Φύσσα αναγνώρισε τον έναν από τους άνδρες που, όπως λέει, με προσβλητικές χειρονομίες και σκαιότατες εκφράσεις την εξύβρισαν και προσέβαλαν τη μνήμη του δολοφονημένου γιου της.

    Η μητέρα του Παύλου Φύσσα κατέθεσε σήμερα μήνυση σε Αστυνομικό Τμήμα στον Πειραιά, προσκομίζοντας ως στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τουλάχιστον του ενός, τις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης χρυσαυγιτών – αντιεξουσιαστών μέσα στη δικαστική αίθουσα.

    Η κα Φύσσα στρέφεται με τη μήνυσή της, κατά αγνώστων για τα αδικήματα της εξύβρισης και της προσβολής μνήμης νεκρού. Όπως όμως περιγράφει στο δικόγραφο, ο άνδρας που αναγνωρίζει στις φωτογραφίες είναι παρόν σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου και κάθεται στις πρώτες σειρές, δίπλα σε υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Από τα στοιχεία της ταυτότητας όσων εισέρχονται στη δικαστική αίθουσα, η μητέρα του Παύλου Φύσσα ευελπιστεί ότι σύντομα ο συγκεκριμένος άνδρας θα εντοπιστεί.

    Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, εκτός από τον άνδρα που αναγνωρίζει στις φωτογραφίες, και άλλα πρόσωπα την εξύβριζαν και της φώναζαν «Πού είναι τώρα ο Παύλος;».

     Σε ανακοίνωση τους οι συνήγοροι της οικογένειας Φύσσα αναφέρουν:

    «Κατά τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο Αθηνών, και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του Δικαστηρίου, η Μάγδα Φύσσα  έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν εντός της αίθουσας και ενώπιον πλήθους κόσμου και αστυνομικών δυνάμεων. Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης-έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα.

    Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την ταυτοποίηση των ατόμων που τέλεσαν τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, κατόπιν της ακριβούς περιγραφής τους, αλλά και λοιπών στοιχείων και φωτογραφικού υλικού που εκείνη εισέφερε.

    Επίσης, αναμένουμε από τα ΜΜΕ να επιδείξουν στο μέλλον το ίδιο ενδιαφέρον και για τα συντριπτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύονται σε κάθε δικάσιμο.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νομική προστασία τραπεζικών στελεχών: Άνοιξε ο δρόμος για «κουρέματα» και διαγραφές οφειλών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάισελμπλουμ: Εάν αποχωρήσει το ΔΝΤ από το πρόγραμμα η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ελληνικό παντοπωλείο που κάνει θραύση στη Νέα Υόρκη (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ